Celovite rešitve na področju avtomatizacije zgradb.
© Sauter Automatika d.o.o., Ljubljana                                 pravna obvestila                                  kazalo strani
  Predstavitev
SAUTER je v Sloveniji prisoten že vec kot 50 let.
Regulacijski in krmilni elementi vgrajeni v kotlovnicah in toplotnih postajah širom Slovenije v 60-tih letih še vedno opravljajo svojo funkcijo. V Cankarjevem  domu v Ljubljani, koncanem v 80-tih letih, je bil postavljen eden prvih centralno-nadzornih sistemov na obmocju jogovzhodne Evrope.

Leta 1999 zastopstvo za SAUTER na obmocje Slovenije prevzame g. Marjan Košcak z ustanovitvijo SAUTER Automatika d.o.o.

V podjetju SAUTER Automatika odjemalcem naših proizvodov in storitev nudimo komermercialne in logisticne storitve. Prav tako pa imamo tudi mocno ekipo strokovnjakov za tehnicno podporo in servis. Naša poslovna filozofija, ki jo uresnicujemo s profesionalnim pristopom do kupca in s celovito podporo, ki jo nudimo projektantom, izvajalcem in investitorjem, se rezultira v vsakoletni rasti podjetja.

Tudi s pomocjo partnerskih firm v drugih slovenskih okrajih smo uspeli pridobiti vec sto stalnih uporabnikov naših rešitev.
Rezultate našega dela boste našli tako v poslovnih, stanovanjskih in trgovskih objektih kakor tudi v bolnišnicah, farmaciji in industriji, kar dokazuje vsestransko uporabnost in zanesljivost naše opreme in storitev.
Od leta 2007 je sedež podjetja v II. nadstropju objekta TPC Diamant, na obmocju BTC v Ljubljani.
  Poslanstvo
  Vizija
Uvršcamo se med tehnološko vodilne firme na podrocju avtomatizacije zgradb in integracije sistemov na štirih kljucnih podrocjih: komponente, sistemi, servis in energetsko upravljanje.

Našim strankam zagotavljamo kompletne rešitve iz prve roke v vseh fazah od nacrtovanja, gradnje, korišcenja in obnavljanja avtomatike v razlicnih gradbenih objektih.

Naše rešitve vedno temeljijo na doseganju maksimalne energetske ucinkovitosti.

S ponudbo kvalitetne tehnologije švicarskega porekla, inovativnimi rešitvami, ki temeljijo na naših dolgoletnih izkušnjah in zanesljivimi storitvami na podrocju avtomatizacije zgradb želimo še povecati našo konkurencno prednost.

Naša primarna naloga še naprej ostaja zagotavljati našim strankam visok komfort ob minimalnih stroških ter istocasni zašciti življenjskega okolja.
Predstavitev
Kontakt
Lokacija
Osnovni podatki
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Sauter Automatika d.o.o.
Letališka cesta 5
SI-1000 Ljubljana

tel:     +386(0)1 547 66 00
fax:     + 386(0)1 547 65 82
info@sauter-automatika.si

Kako do nas?