Inteligentne komponente in rešitve so odraz Sauterjevaga 100-letnega uspešnega dela. Vsi produkti so sestavljeni iz komponent, ki izpolnjujejo stroge zahteve na vseh nivojih avtomatike.
Kot posamezni element ali kot sestavni del sistema nudijo optimalni občutek ugodja v vseh življenjskih prostorih - z najvišjo energetsko učinkovitostjo in minimalnimi stroški vgradnje.
Že v fazi razvoja posameznega izdelka, je v središču naše pozornosti zadovoljen kupec. Hkrati je to temelj, na katerem gradimo vse proizvode, ki zapuščajo Sauterjevo proizvodnjo.
Posebna konkurenčna prednost je naša fleksibilnost, za katero je zaslužna velikost naše organizacije: kratek proces odločanja  in sposobnost koncentracije na detajle.

Podjetje Sauter spada med vodilne evropske proizvajalce krmilno-regulacijske opreme namenjene ogrevanju, hlajenju, prezračevanju in klimatizaciji.
Naši izdelki ustrezajo najbolj zahtevnim obratovalnim pogojem, kar daje zagotovilo za njihovo dolgoročno in zanesljivo delovanje.

Iz široke družine Sauterjevih produktov vam ponujamo:

Celovite rešitve na področju avtomatizacije zgradb.


© Sauter Automatika d.o.o., Ljubljana                                 pravna obvestila                                  kazalo strani
Termostati, higrostati,...
Senzorji in tipala
Regulatorji
Ventili in lopute
Elektro motorni pogoni
Pnevmatika
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
On-line katalog Sauter
angleški jezik
nemški jezik
Aktualni katalog izdelkov na
straneh podjatja Sauter AG:
- v nemškem jeziku
- v angleškem jeziku
- v francoskem jeziku

Poznate oznako izdelka?
Kliknite na ABC in izberite
začetno črko.