pravna obvestila
Celovite rešitve na področju avtomatizacije zgradb.

Ogrevanje
Hlajenje
Prezračevanje in klimatizacija
Sobna regulacija
Razsvetljava
Zajem meritev
Sistemska integracija


Našim strankam zagotavljamo kompletne rešitve iz prve roke v vseh fazah življenskega cikla zgradbe: od načrtovanja, gradnje, koriščenja in servisiranja avtomatike v raznovrstnih gradbenih objektih.
Zakaj Sauter?

Gradbeni objekti in inštalacije integrirane v njih nam predstavljajo izziv, kako naše znanje in izkušnje prilagoditi konkretnim zahtevam in našim strankam ponuditi sodobne in energetsko učinkovite rešitve. 
Kompatibilnost, ki se kaže v 100% integraciji obstoječih sistemov z novimi, odprte tehnologije, kakor tudi dolgoročna vizija podjetja, so garancija za vložena sredstva na dolgi rok. 
Strokovno reševanje problemov v vseh aspektih avtomatizacije zgradb in integriracija obnovljivih virov energije povečuje energetsko učinkovitost zgradbe.
100 letne izkušnje v raziskavah, lastnem razvoju in proizvodnji izdelkov zagotavljajo visoko zanesljivost izdelkov in storitev. 
Zahvaljajoč kratkotrajnim procesom odločanja, fleksibilnemu razmišljanju in delovanju je Sauter kot srednje veliko podjetje sposoben hitro reagirati na različne zahteve in potrebe kupcev.
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com