Celovite rešitve na področju avtomatizacije zgradb.
Arhitektura CNS sistema
CNS strojna oprema
CNS programska oprema
Energetsko upravljanje
  Energetsko upravljenje
Z vzpostavljenim energetskim upravljanjem je možno pridobili sistem celovitega spremljanja rabe energije / energentov in stroškov, ki so povezani z obratovanjem celotne infrastrukture na objektu.
Na podlagi spremljanja, analiz in nadzora boste lahko sprejemali odločitve ter učinkovito izvajali ukrepe s ciljem maksimalne energetske učinkovitosti in optimizacije stroškov.
Sauterjev EMS (Energy Management Solution) med drugim omogoča:


  Sauterjeva oprema za energetsko upravljanje


> Programska oprema za EMSSauter EMS (kompletna programska podpora za energetsko upravljanje - Energy Managament Solution)
> Strojna oprema za EMS

Energy Data Logger za EMS (BACnet, M-Bus, ModBus)

© Sauter Automatika d.o.o., Ljubljana                                 pravna obvestila                                  kazalo strani
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
  Energetska izkaznica stavbe
Energetska izkaznica stavbe je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe in je opremljena s priporočili za povečanje  energetske učinkovitosti.

Sauter Automatika d.o.o.  je s strani Ministrstva za infrastrukturo in prostor pridobilo javno pooblastilo za izdajanje energetskih izkaznic stavb.

Na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj s področja avtomatizacije in informatizacije kompleksnejših stavb smo se v podjetju Sauter Automatika d.o.o. specializirani predvsem za izdelavo energetskih izkaznic javnih stavb (zdravstvo, izobraževanje, kultura in javne uprave).