O podjetju

SAUTER je v Sloveniji prisoten že več kot 60 let.

Regulacijski in krmilni elementi, vgrajeni v kotlovnicah in toplotnih postajah širom Slovenije v 60-tih letih, še vedno opravljajo svojo funkcijo. V Cankarjevem domu v Ljubljani, končanem v 80-tih letih, je bil postavljen eden prvih centralno nadzornih sistemov na območju jugovzhodne Evrope.

Leta 1999 je zastopstvo za SAUTER na območju Slovenije prevzel g. Marjan Koščak z ustanovitvijo podjetja Sauter Automatika d.o.o..

V podjetju Sauter Automatika d.o.o., odjemalcem naših proizvodov in storitev nudimo komercialne in logistične storitve. Prav tako pa imamo tudi močno ekipo strokovnjakov za tehnično podporo in servis. Naša poslovna filozofija, ki jo uresničujemo s profesionalnim pristopom do kupca in s celovito podporo, ki jo nudimo projektantom, izvajalcem in investitorjem, se kaže v vsakoletni rasti podjetja.
 
Tudi s pomočjo partnerjev v drugih slovenskih okrajih smo uspeli pridobiti več sto stalnih uporabnikov naših rešitev.
Rezultate našega dela boste našli tako v poslovnih, stanovanjskih in trgovskih objektih kakor tudi v bolnišnicah, farmaciji in industriji, kar dokazuje vsestransko uporabnost in zanesljivost naše opreme in storitev.

Vizija

S ponudbo kvalitetne tehnologije švicarskega porekla, inovativnimi rešitvami, ki temeljijo na naših dolgoletnih izkušnjah in zanesljivimi storitvami na področju avtomatizacije zgradb, želimo še povečati našo konkurenčno prednost.
 
Naša primarna naloga še naprej ostaja zagotavljanje visokega udobja ob minimalnih stroških, ter zaščito življenjskega okolja.

Spoznajte našo ekipo

Smo izredno učinkovita družina, kjer vsi lahko delamo vse.

Uspešno sodelujemo z