Celovite rešitve na področju avtomatizacije zgradb

Našim strankam zagotavljamo kompletne rešitve iz prve roke v vseh fazah življenjskega cikla zgradbe: od načrtovanja, gradnje, koriščenja in servisiranja avtomatike v raznovrstnih gradbenih objektih.

Zakaj Sauter?
 
  • Sauter je specialist na področju avtomatizacije zgradb

Gradbeni objekti in njihove integrirane inštalacije nam predstavljajo izziv, kako naše znanje in izkušnje prilagoditi konkretnim zahtevam in našim strankam ponuditi sodobne in energetsko učinkovite rešitve. 

  • Sauter zagotavlja visok nivo zanesljivosti investicije

Kompatibilnost, ki se kaže v 100% integraciji obstoječih sistemov z novimi, odprte tehnologije, kakor tudi dolgoročna vizija podjetja, so garancija za vložena sredstva na dolgi rok. 

  • Sauter maksimalna energetska učinkovitost zgradb

Strokovno reševanje problemov v vseh aspektih avtomatizacije zgradb in integracija obnovljivih virov energije povečuje energetsko učinkovitost zgradbe.

  • Sauter je kvalitetna blagovna znamka

100 letne izkušnje v raziskavah, lastnem razvoju in proizvodnji izdelkov zagotavljajo visoko zanesljivost izdelkov in storitev. 

  • Sauter je mobilen in orientiran k kupcu
Zahvaljujoč kratkotrajnim procesom odločanja, fleksibilnemu razmišljanju in delovanju je Sauter kot srednje veliko podjetje sposoben hitro reagirati na različne zahteve in potrebe kupcev.